Jesteście ciekawi, jak różne mogą być wina produkowane z tych samych szczepów, jednak uprawianych w różnych warunkach klimatycznych? Świetnie trafiliście. Mam dla Was w zanadrzu ciekawą degustację!
Zobacz także: Food&Wine pairing – szkolenie praktyczne
Co otrzymacie? 1. Ciekawy, interaktywny wykład na temat międzynarodowych szczepów winorośli oraz pochodzących z nich win z gorącego i chłodnego klimatu.
2. E-book oraz materiały szkoleniowe.
3. Pakiet 8 próbek wina.
4. Specjalnie dobrane przekąski / fingerfood (sery, wędliny, pieczywa, itp.).
5. Unikalny kod rabatowy uprawniający do 20% rabatu w sklepie Endorwina.pl.
6. Słodki lub wytrawny upominek „do wina”.
Salon Degustacyjny, ul. Bodziszkowa 2
Minimalna ilość uczestników: 6 osób
Kontakt:
Katarzyna Solańska
tel. 605 54 45 70, e-mail: kontakt@k8k.pl
Termin: do ustalenia
Szkolenie prowadzi Sommeliere Kasia Solańska, absolwentka londyńskiej szkoły Wine and Spirit Education Trust – wine lvl 3, spirits oraz pierwsza w Polsce certyfikowana przez WSET sommeliere SAKE. Międzynarodowa sędzia winiarska. Autorka wielu publikacji na temat wina i sztuki sommelierskiej. Specjalistka food&wine pairingu. Wykładowca w uznanej krakowskiej Szkole Sommelierów by Monika Bielka-Vescovi.