[Degustacja] Hot or Not

Jesteście ciekawi, jak różne mogą być wina produkowane z tych samych szczepów, jednak uprawianych w różnych warunkach klimatycznych? Świetnie trafiliście. Mam dla Was w zanadrzu ciekawą degustację!

Zobacz także: Food&Wine pairing – szkolenie praktyczne

Co otrzymacie?   1. Ciekawy, interaktywny wykład na temat międzynarodowych szczepów winorośli oraz pochodzących z nich win z gorącego i chłodnego klimatu.
2. E-book oraz materiały szkoleniowe.
3. Pakiet 8 próbek wina.
4. Specjalnie dobrane przekąski / fingerfood (sery, wędliny, pieczywa, itp.).
5. Unikalny kod rabatowy uprawniający do 20% rabatu w sklepie Endorwina.pl.
6. Słodki lub wytrawny upominek „do wina”.

Salon Degustacyjny, ul. Bodziszkowa 2

Minimalna ilość uczestników: 6 osób

Kontakt:
Katarzyna Solańska
tel. 605 54 45 70, e-mail: kontakt@k8k.pl

Termin: do ustalenia

Szkolenie prowadzi Sommeliere Kasia Solańska, absolwentka londyńskiej szkoły Wine and Spirit Education Trust – wine lvl 3, spirits oraz pierwsza w Polsce certyfikowana przez WSET sommeliere SAKE. Międzynarodowa sędzia winiarska. Autorka wielu publikacji na temat wina i sztuki sommelierskiej. Specjalistka food&wine pairingu. Wykładowca w uznanej krakowskiej Szkole Sommelierów by Monika Bielka-Vescovi.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *