Food&Wine pairing

Food&Wine pairing

Zastanawiacie się, jak stworzyć idealną deskę serów i innych przekąsek? Nie wiecie, jak wybrać wino do potrawy? A może chcecie nauczyć się tworzyć potrawy do wybranej etykiety?

Zobacz także:  Degustuj jak zawodowy sommelier

Doskonale trafiliście! Serdecznie zapraszam na praktyczne szkolenie z zakresu food&wine pairingu, na którym odkryję przed Wami tajniki tej sztuki.

Co otrzymacie?

  1. Merytoryczny i interaktywny wykład obejmujący zagadnienia fizjologii smaku i wzajemnych interakcji.
  2. Dedykowany e-book i materiały szkoleniowe.
  3. Degustację 7 etykiet wina.
  4. Elementy kulinarne szkoleniowe.
  5. Specjalnie przygotowane przekąski w postaci fingerfood do każdego degustowanego wina; próbki wybranych serów i wędlin.
  6. Opcja WEGE!
  7. Autorskie przepisy.
  8. Wodę, pieczywo.
  9. Unikalny kod rabatowy do sklepu specjalistycznego.
  10. Słodki lub wytrawny upominek „do wina”.
  11. Imienny certyfikat ukończenia szkolenia.
Zobacz także: Hot or not!

Cena 499 pln

Bilety są dostępne w naszym SKLEPIE.

Szkolenie odbędzie się w Salonie Degustacyjnym; Ul. Bodziszkowa 2, Kraków.
Minimalna ilość uczestników: 7 osób
Kontakt:
Katarzyna Solańska
tel. 605 54 45 70

TERMINY: 11.09.2021; 09.10.2021


Szkolenie prowadzi Sommeliere Kasia Solańska, absolwentka londyńskiej szkoły Wine and Spirit Education Trust – wine lvl 3, spirits oraz piewsza w Polsce certyfikowana przez WSET sommeliere SAKE. Międzynarodowa sędzia winiarska. Autorka wielu publikacji na temat wina i sztuki sommelierskiej. Specjalistka food&wine pairingu. Wykładowca w uznanej krakowskiej Szkole Sommelierów by Monika Bielka-Vescovi.

Leave a Reply

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *